Werken bij

Over Valkenburg Adventure

Net buiten het centrum van Valkenburg vind je het hoofdkwartier van Valkenburg Adventure. Avontuur is hier overal te vinden, op de modderige trails, in de bossen, en natuurlijk in de Grotten! Zoals je misschien al kan raden is Valkenburg Adventure een outdoor bedrijf. Wij worden enthousiast van buiten bezig zijn,  unieke plekken ontdekken en nieuwe ervaringen opdoen. Jij ook? Deze ervaringen te delen met onze bezoekers is natuurlijk super gaaf. Wij gunnen iedereen dat buitengevoel en geven mensen de kans dit op hun eigen manier te ontdekken. Dit doen wij met veel enthousiasme voor grote en kleine groepen, die we begeleiden bij diverse activiteiten. Meest bekend is het Grotbiken, maar we doen veel meer. Zoals doolhoftochten en een klimparcours in de grot, wandel en mountainbike tochten en zelfs oldtimer tours!

Vacature
Activiteiten Begeleider/ Gids

Wij zoeken een enthousiaste nieuwe collega die houdt van outdoor activiteiten, en interesse heeft in de verhalen rondom het bijzondere ondergrondse landschap; de mergelgroeves. Je hoeft geen bergloper te zijn, je hoeft niet eens te weten wat mergel is! Wij leren jou alle interessante feiten en verhalen, en ook de weg in het ondergrondse gangenstelsel. Als je een open blik hebt en nieuwsgierig bent zit je hier helemaal goed!

 

Functie eisen en persoonlijke competenties

 • Je bent in staat zelfstandig te werken en durft vragen te stellen
 • Je durft voor een groep te staan en maakt een zelfverzekerde indruk
 • Je bent sympathiek en mensgericht
 • (minimaal) één weekend dag beschikbaar
 • Je spreekt naast Nederlands ook goed Engels

 

Wat bieden wij
Valkenburg Adventure is een klein bedrijf met een enthousiast, jong team dat voor elkaar klaar staat.
Je krijgt van ons een interne opleiding tot activiteiten begeleider, inclusief EHBO competentie. Als eerst ga je aan de slag als grotbike gids.
Gaat dit je goed af en wil je nieuwe skills leren? Dan zijn er nog veel andere leuke activiteiten die je kunt doen. Bijvoorbeeld de klautertocht; een ondergronds klimparcours met abseil, de mountainbike tocht buiten, of de Avontuurlijke Grottentocht; een spannende teambuilding activiteit.
We organiseren regelmatig leuke activiteiten voor het personeel, zoals mountainbike tochten, tripjes naar SnowWorld, en het jaarlijkse personeelsuitje. Oja! Ook zoeken we altijd naar nieuwe tegenstanders voor ons wekelijkse pingpong toernooi.

Het aantal uren wordt bij onze kennismaking in overleg bepaald.

 

Reageren op deze vacature
Heb je zin om aan de slag te gaan bij Valkenburg Adventure? Neem dan contact met ons op, of kom even langs op kantoor. We spreken je graag!

Vacature
Coördinator Outdoor Activiteiten

Als Coördinator heb je een leidinggevende functie en ben je zowel op kantoor als in de grot te vinden. Je leidt een locatie zelfstandig en bent verantwoordelijk voor het soepel verlopen van de dag. Samen met je mede co’s maak je de planning, sta je op de werkvloer, en stuur je de gidsen aan. Ook zorg je dat logistiek alles soepel loopt en ben je iemand die verantwoordelijkheid neemt en overzicht bewaart. Het team van coördinatoren kan op elkaar bouwen en rouleert de taken. Dat maakt het werk leuk en afwisselend. Een zelfstandige houding en enthousiasme voor outdoor activiteiten wordt erg gewaardeerd, en als je een open blik hebt en nieuwsgierig bent zit je hier helemaal goed! Hoe je werk er precies uit gaat zien hangt af van jouw wensen en die proberen wij zo persoonlijk en passend mogelijk in te vullen.

 

Functie eisen en persoonlijke competenties

 • Je bent in staat zelfstandig te werken en durft vragen te stellen
 • Je bent sympathiek en mensgericht
 • (minimaal) één weekend dag beschikbaar
 • Je werkt nauwkeurig en denkt oplossingsgericht
 • Je hebt een goed organisatie en communicatie vermogen
 • Je spreekt naast Nederlands ook goed Engels
 • Ervaring met het maken van (personeels)planningen is een pré

 

Wat bieden wij
Valkenburg Adventure is een klein bedrijf met een enthousiast team dat voor elkaar klaar staat. Wij vinden het belangrijk dat iedereen zijn ideeën kan delen, en luisteren graag als je leuke plannen hebt voor onze programma’s of uitjes! Ook hierin denken we graag met je mee.
Er zijn veel mogelijkheden om je leidinggevende en organisatorische skills te ontwikkelen.
We organiseren regelmatig leuke activiteiten voor het personeel, zoals mountainbike tochten en het jaarlijkse personeelsuitje. Oja! Ook zoeken we altijd naar nieuwe tegenstanders voor ons wekelijkse pingpong toernooi.

Het aantal uren wordt tijdens onze kennismaking in overleg bepaald.

Reageren op deze vacature
Denk jij dat je op je plek zult zijn bij Valkenburg Adventure? Neem dan contact met ons op, of kom even langs op kantoor. We spreken je graag!

Wist je dat je allerlei fossielen in de mergel kan vinden?

Interesse?

Wil je meer informatie over het werken met ons enthousiaste team en ben je eventueel geïnteresseerd in een oriëntatiedag vul dan onderstaand formulier in en dan nemen wij contact met je op!