Teamontwikkeling

Het aangename met
het nuttige verenigen?

Teambuilding gaat prima samen met teamontwikkeling. Als het wordt gecombineerd, werkt het extra lang door. Voor onze teamontwikkelingsactiviteiten werken wij samen met Amplitia. Zij hebben diverse dynamische, energieke workshops onder andere rondom werkgeluk, drijfveren, energiezones, archetypes of leiderschap die makkelijk in te passen zijn tijdens onze teambuildingsprogramma’s. Variërend van 1,5 uur tot een dagdeel. Met als doel positief prikkelen, inspireren en vooral van en met elkaar leren. Wil je weten wat er mogelijk is, neem dan vrijblijvend contact met ons op voor een voorstel op maat.

Wie is Amplitia?

Amplitia coacht medewerkers, leiders, teams en organisaties om werk te maken van werkgeluk. Zij inspireren organisaties om mensen centraal te stellen. Vanuit de stellige overtuiging dat meer werkgeluk leidt tot meer waarde voor klanten en meer winst voor de organisatie.
Werkgeluk begint bij het kunnen benutten & ontwikkelen van je talenten. Bij van betekenis kunnen zijn. Autonomie ervaren en onderdeel uitmaken van iets groters. Werkgeluk ontstaat ook wanneer er sprake is van evenwicht tussen persoonlijke en organisatiewaarden. Dat geeft de juiste energie, dan laait het vuurtje op, dan kom je in de juiste flow. Dat is niet ‘soft’ of ongrijpbaar. Want elke geïnvesteerde euro in werkgeluk verdient zich 3 tot 6 keer terug.