Over Valkenburg Adventure

Valkenburg Adventure biedt activiteiten aan die uniek zijn in Europa. Op een sportieve en avontuurlijke manier geven wij iedere bezoeker een onvergetelijke beleving. Wij bieden maatwerk voor vriendengroepen, vrijgezellenfeesten en gezellige familie-of bedrijfsuitstapjes en zorgen voor een optimale sfeer. Ook voor kleine groepen en de individuele bezoeker hebben wij tal van bijzondere activiteiten.

Onder de heuvels van Valkenburg ligt het grootst toegankelijke gangenstelsel van Europa! Hier vinden onze activiteiten plaats. Daal af in deze ondergrondse wereld en ga mee op een reis door de tijd! Verken de verlaten gangen op onze speciaal ontworpen grot bikes en alleen bij het licht van de fiets zullen de gangen hun geheimen prijsgeven. Ga voor deze unieke ervaring: het Grotbiken. Wil je ook op de meest bijzondere plekken van het gangenstelsel komen en iets meer weten over de geschiedenis van dit gangenstelsel? Kies dan voor het Grotbiken door de tijd!

In heel Valkenburg vind je
2 milioen mergel stenen!

Wist je dat het altijd 12°C
in de grotten is? Niet in het
water vallen dus!

Genoeg te doen

Je kunt natuurlijk ook te voet, met de Avontuurlijke Grottentocht. Werk goed samen, los de opdrachten op en vindt je weg door het onderaardse labyrint. Of kies ervoor om je grenzen te verleggen: abseilen in een oude waterput, en een uitdagend klimparcours als toetje tijdens de Grotklautertocht.

Ook boven de grond, in het prachtige heuvellandschap van Zuid-Limburg hebben wij de leukste activiteiten voor ieder soort avonturier. Of je nu met de Mountainbiketocht de beste paadjes van Limburg wilt ontdekken of liever bij de Wandeloriëntatietocht te voet een prachtige wandeling maakt, geleid door kompas en kaart. Wij hebben alles voor een sportief en avontuurlijk dagje uit.

Valkenburg Adventure is organisator van actieve en mysterieuze uitjes en activiteiten in de unieke omgeving van Zuid-Limburg, tussen én onder de heuvels van het historische Valkenburg aan de Geul. Wij nemen je mee op unieke ontdekkingstochten in het grootste ondergrondse gangenstelsel van Europa of actieve outdoor activiteiten in het Heuvelland.

Valkenburg Adventure en de omgeving

In overleg met de gemeente Valkenburg aan de Geul worden tochten samengesteld in de prachtige omgeving rondom Valkenburg Adventure. Hierbij heeft Valkenburg Adventure zich garant gesteld wat betreft de zorg voor milieu, natuur en omwonenden. 

Wist je dat het altijd 12°C
in de grotten is? Niet in het
water vallen dus!

Missie

Valkenburg Adventure wil haar bezoekers optimaal plezier bieden in een veilige, sportieve, actieve, educatieve en op een klantvriendelijke manier. Valkenburg Adventure weet een mystieke sfeer te creëren door haar bezoekers op een actieve manier te laten ontdekken, ervaren en zich te verwonderen over de authentieke omgeving waarin ze vertoeven.

Discover the Unknown

Word je bewust van jouw persoonlijke vaardigheden en kwaliteiten op fysiek, sociaal en mentaal vlak tijdens een van onze programma’s. Kwaliteit, exclusiviteit en innovatie op product- en dienstenniveau dragen bij aan het verhogen van de beleving.