Over ons team

Valkenburg Adventure organiseert actieve en mysterieuze uitjes en activiteiten in de unieke omgeving van Zuid-Limburg, tussen én onder de heuvels van het historische Valkenburg aan de Geul. Wij nemen je mee op unieke ontdekkingstochten in het grootste ondergrondse gangenstelsel van Europa of actieve outdoor activiteiten in het Heuvelland. Wij stellen ons graag aan jou voor!

Team Sales & Reserveringen

Valkenburg Adventure biedt een breed aanbod van programma’s rond en in de bekende mergelgrotten van Valkenburg. Onze medewerkers van de afdeling Sales & Reserveringen helpen je graag bij het organiseren van een onvergetelijke activiteit of dag voor jouw familie, vrienden, collega’s of personeelsvereniging. Laat je adviseren tijdens een persoonlijk gesprek met een van onze deskundige medewerkers. Zij helpen jou graag met het samenstellen van jouw perfecte teamuitje!

Team Recreatie

Team Recreatie bestaat uit enthousiaste medewerkers die er alles aan doen om jou een onvergetelijke dag te bezorgen!  

Plezier en veiligheid staan voorop

Voordat jij aan je activiteit begint, zijn wij al druk bezig geweest met alle voorbereidingen. Wij zorgen ervoor dat alle materialen zoals de grotbikes, helmen, klimgordels goed onderhouden zijn en dat de locatie er netjes uitziet. Wanneer je op de activiteitenlocatie arriveert is alles klaar voor gebruik en word je hartelijk welkom geheten, waarna je avontuur kan beginnen!

Alle niveaus zijn welkom

Wij laten jou natuurlijk niet aan je lot over in de donkere mergelgrotten; er gaat altijd een ervaren begeleider met jouw groep mee. Na een strenge selectie leiden wij onze teamleden zorgvuldig op, zodat zij kunnen inspelen op de specifieke wensen en behoeften van de groep. Actie en entertainment worden afhankelijk van de groepssamenstelling afgewisseld met educatieve elementen.