Intermediairs

Intermediair info

Als eventmanager ben je waarschijnlijk voortdurend op zoek naar nieuwe, speciale activiteiten die je aan jouw klant kunt voorleggen. Valkenburg Adventure biedt ongetwijfeld een waardevolle aanvulling binnen je huidige aanbod. Wij hebben de mogelijkheid om grote groepen onder te brengen.

Onze website is niet alleen een handige tool voor onze eigen bezoekers, maar ook voor jou als intermediair. Hoe beter een activiteit aansluit bij de wensen en doelen van de klant, hoe sneller de klant voor jou als intermediair zal kiezen en hoe beter de groep de activiteit zal waarderen. Een tevreden klant is immers goud waard! Door de vragen en antwoordopties in onze activiteitenplanner voor groepen te doorlopen, inventariseer je de wensen van klanten en komen de meest passende programma’s automatisch naar voren. 

Zijn de activiteiten van Valkenburg Adventure een waardevolle toevoeging aan jouw activiteitenaanbod? Neem dan gerust telefonisch contact met ons op. Wij gaan graag in gesprek over de samenwerkingsmogelijkheden. Onze afdeling Sales & Reserveringen is telefonisch bereikbaar van dinsdag t/m vrijdag van 09.00u tot 12.30u en van 13.30u tot 17.00u via 043 604 06 75.