Contact

Direct antwoord

Veel vragen hebben we al voor je beantwoord in de FAQ. Hier hebben we vast een selectie getoond, of bekijk hier de hele FAQ. Staat jouw vraag er niet tussen, of kom je er alsnog niet uit? Neem dan contact op via onderstaande gegevens!

Valkenburg Adventure (kantoor)
Oud Valkenburg 2A
6305 AB  Schin op Geul / Valkenburg
Nederland 

In de grotten heerst een constante temperatuur van ongeveer 12 graden celcius. Daarom raden wij aan om een longsleeve of fleece vest of jasje aan te trekken en een comfortabel zittende broek en dicht schoeisel. Wanneer je gaat deelnemen aan een van onze outdoor programma’s raden wij comfortabele, sportieve kleding aan, die past bij de weersverwachtingen.

Ja, de activiteiten zijn goed te doen voor iedereen met een normale fysieke conditie. Onze programma’s zijn actief, maar niet per definitie ook sportief. Het tempo wordt aangepast aan de langzaamste in de groep. Houd er bij de Sibbergroeve rekening mee dat je een lange wenteltrap moeten afdalen en beklimmen om deel te kunnen nemen aan de grotprogramma’s. Twijfel je of je dit conditioneel gezien aankunt? Neem dan telefonisch contact op met ons voor persoonlijk advies. 

Jazeker, wij hebben met onze programma’s een capaciteit van 1.500 activiteitenbezoekers per dag. Voor grote groepen bieden wij speciale maatwerkprogramma’s aan, die je terug kan vinden op de pagina maatwerk.

Nee. Wij willen de veiligheid van onze deelnemers te allen tijde waarborgen en staan het daarom niet toe eigen fietsmaterialen in de grot te gebruiken.

Ja, er zijn bussen die rechtstreeks voor onze locatie stoppen. Welke buslijnen dit zijn is afhankelijk van de datum (dit verschilt per dag).
Kijk op: https://www.arriva.nl/limburg/reisinformatie/reisplanner.htm
Let op! Arriva maakt ook gebruik van ‘Belbussen’. Indien de bus die je nodig hebt een Belbus is, staat dit er duidelijk bij vermeld op de reisplanner. De Belbus dient echter uiterlijk 1 uur op voorhand gereserveerd te worden. Wil je gebruik maken van de Belbus? Bel dan dus ruim op tijd naar: 0800-0224050. Voor meer informatie over het openbaar vervoer kun je kijken op www.9292ov.nl. Hier vind je de adressen van onze verschillende locaties.

Neem contact met ons op!

Onze kantooruren zijn als volgt:

  • Dinsdag t/m vrijdag: 09.00 tot 12.30 en 13.30 tot 17.00
  • Zaterdag en zondag: Enkel op grotlocatie bereikbaar tussen 11.00 en 16.00. Telefonisch reserveren is niet mogelijk op zaterdag en zondag.

De grotten dienden als
schuilplaatsen tijdens oorlogen.