Bedrijven & personeelsverenigingen

Op zoek naar een uniek teamuitje met een doeltreffende teambuilding of een perfect geregeld personeelsuitje? Dan ben je bij Valkenburg Adventure aan het juiste adres!
In onze groepsprogramma’s staan lekker actief bezig zijn en plezier centraal. Wij kunnen ook grote groepen ontvangen en kwaliteit staat hoog in het vaandel bij ons.

Arrangementen

Wil je meer dan slechts één activiteit organiseren? Laat heerlijke koffie met vlaai, een Bourgondische lunch of diner of een vergaderruimtes regelen door Valkenburg Adventure! Dit is mogelijk dankzij een aantal uitstekende samenwerkingen met bedrijven en organisaties in de horeca- en toerismebranche, die net als wij waarde hechten aan kwaliteit en klantgerichtheid organiseren. Op onze partnerpagina zie je met welke bedrijven wij zoal samenwerken.

Bijzondere teambuilding programma’s

Onze groepsprogramma’s zijn uitermate geschikt voor zakelijke teambuildingactiviteiten en trainingen. Wij bieden teamprogramma’s voor groepen die op zoek zijn naar uitdaging, die hun grenzen willen verleggen, hun brein op de proef willen stellen en hun creativiteit de vrije loop willen laten. Samenwerken, het versterken van de onderlinge banden, communicatie en leiderschap zijn een greep uit de competenties die in onze teamprogramma’s centraal staan. Onze activiteiten stellen je in staat om rollen en patronen binnen de groep te leren herkennen.

Daarnaast kunnen wij zelfs gespecialiseerde trainers inhuren. Zo bieden wij passende programma’s voor elk doel van de teambuildingactiviteit. Doordat deelnemers aan onze teambuilding programma’s competenties verwerven die zij kunnen toepassen op de werkvloer, vallen onze activiteiten in de meeste gevallen buiten de werkkostenregeling (WKR) en zijn ze dus volledig vrijgesteld.

Maatwerk

Met onze jarenlange ervaring en expertise op het gebied van teambuilding programma’s, bieden wij diverse mogelijkheden voor activiteiten op maat. Wij kunnen onze programma’s zo samenstellen dat uw specifieke wensen en doelen behaald kunnen worden. Wil je meer weten over de mogelijkheden van onze maatwerk trajecten? Wij bespreken deze graag met jou!